Αναζήτηση Κλινικών

Αναζήτηση για:
Πόλη
Επιλογή Τμήματος

Εξωτερικά Ιατρεία

Πόλη
Επιλογή Τμήματος
Ημέρα εφημερίας

Συνδεδεμένοι χρήστες

Έχουμε 34 επισκέπτες συνδεδεμένουςUEHP News OCTOBER 2013


EUPOPEAN ECONOMY
The Second Economic Adjustment Programme for Greece- Fourth Review – April 2014


EUPOPEAN ECONOMY
The Second Economic Adjustment Programme for Greece- Second Review – May 2013


Health Professional Mobility in a Changing Europe
New dynamics, mobile individuals and diverse responsesΝεο Νομοσχεδιο

Ρύθμιση για την αποπληρωμή του clawback με 120 άτοκες δόσεις για όλους τους παρόχους του ΕΟΠΥΥ, προβλέπει μεταξύ άλλων το νομοσχέδιο του υπουργού Υγείας Βασίλη Κικίλια «Κατεπείγουσες ρυθμίσεις αρμοδιότητας των Υπουργείων Υγείας, Εσωτερικών, Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων και άλλες διατάξεις» που κατατέθηκε το βράδυ της Παρασκευής στη Βουλή και θα ψηφισθει στην Ολομελεια αυριο Τριτη βραδυ.

Με το άρθρο 10 θεσμοθετείται η δυνατότητα εξόφλησης με έως 120 άτοκες δόσεις των οφειλών rebate και clawback των παρόχων του ΕΟΠΥΥ. Με αυτό τον τρόπο ικανοποιείται ένα πάγιο αίτημα των παρόχων του Οργανισμού.

Οι άτοκες 120 δόσεις αφορούν την αποπληρωμή οφειλών των παρόχων προς τον ΕΟΠΥΥ για rebate και clawback των ετών 2013 -2019. Για την ένταξη όμως στην εν λόγω ευνοϊκή και άτοκη ρύθμιση, οι πάροχοι θα πρέπει να παραιτηθούν από οποιαδήποτε αξίωση και από κάθε ένδικο βοήθημα που έχουν ασκήσει για οφειλές rebate – clawback των ετών 2013-2019.

Ο αριθμός των δόσεων και η διαδικασία είσπραξης θα καθορίζεται με απόφαση του υπουργού Υγείας, κατόπιν εισήγησης ως προς το περιεχόμενο των όρων της ρύθμισης που εκδίδεται, μετά από απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του ΕΟΠΥΥ.

 

Σύνδεση
Χρήσιμοι σύνδεσμοι

 

Δημοσιεύσεις