Αναζήτηση Κλινικών

Αναζήτηση για:
Πόλη
Επιλογή Τμήματος

Εξωτερικά Ιατρεία

Πόλη
Επιλογή Τμήματος
Ημέρα εφημερίας

Συνδεδεμένοι χρήστες

Έχουμε 21 επισκέπτες συνδεδεμένουςUEHP News OCTOBER 2013


EUPOPEAN ECONOMY
The Second Economic Adjustment Programme for Greece- Fourth Review – April 2014


EUPOPEAN ECONOMY
The Second Economic Adjustment Programme for Greece- Second Review – May 2013


Health Professional Mobility in a Changing Europe
New dynamics, mobile individuals and diverse responsesGREEK HEALTH TOURISM WORKSHOP 2019

GREEK HEALTH TOURISM WORKSHOP 2019 στην Μοσχα

Γ Ε Ν Ι Κ Α
η ενδυνάμωση της παρουσίας της Ελλάδας ως κορυφαίου προορισμού τουρισμού υγείας είναι ο βασικός στόχος του 4ου GreekHealth Tourism Workshop που πραγματοποιείται στις 3 Δεκεμβρίου 2019στη Μόσχα. Η εκδήλωση οργανώνεται στα πλαίσια της έκθεσης Med Travel Expoκαι τελεί υπό την αιγίδα του υπουργείου Τουρισμού και του ΕΟΤ. Η διοργάνωση αυτή, έπειτα από τα προηγούμενα workshops που πραγματοποιήθηκαν το 2013, 2014, 2017 και 2018 (τα 2 τελευταία ήταν συνέδρια),πρόκειται να ενισχύσει την εικόνα της Ελλάδας ως προορισμού παροχής υπηρεσιών υγείας υψηλού επιπέδου,σε μια αγορά που εξελίσσεται ταχύτατα.Μέσα από το workshop παράλληλα,επιτυγχάνεται η μεγαλύτερη διείσδυση των Ελληνικών ιδιωτικών κλινικών, νοσηλευτικών ιδρυμάτων και τουριστικών επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται ήδη ή θέλουν να δραστηριοποιηθούν στη ρωσική αγορά Τουρισμού Υγείας.

Γ Ι Α Τ Ι Ν Α Σ Υ Μ Μ Ε Τ Ε Χ Ε Τ Ε

Πρόκειται για την μοναδική ευκαιρία δικτύωσης με τους μεγαλύτερους αγοραστές της βιομηχανίας αυτής. Συγκεκριμένα:Μια ξεχωριστή ευκαιρία για σύναψη νέων συνεργασιών: Ανακαλύψτε την δυναμική αυτή αγορά της Ρωσίας και μεγαλώστε το διεθνές πελατολόγιό σας. Ιδανικό event για networking:Ελάτε σε επαφή με κορυφαίους παίκτες της αγοράς της Ρωσίας στον τομέα του τουρισμού υγείας και δικτυωθείτε σε διεθνές επίπεδο.Ένα αποκλειστικό event που καλείται να καλύψει την αυξανόμενη ζήτηση για υπηρεσίες που σχετίζονται με την πλαστική χειρουργική, ογκολογία,καρδιολογία, διαβητολογικά,ορθοπεδική αποκατάσταση,γυναικολογία (κυρίως εξωσωματικές),νεφρολογικά προβλήματα, ανδρολογικά προβλήματα,οδοντιατρική, θεραπείες για αναπνευστικά προβλήματα,κοσμετολογία, τουρισμό ευεξίας, ιαματικά κ.α.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

Ως εκ τούτου, οι Ρώσοι, επανεξετάζουν την πρόσβασή τους στην ιατρική περίθαλψη, με σκοπό όχι μόνο να εξοικονομήσουν κόστος αλλά και να εξασφαλίσουν υγειονομική περίθαλψη υψηλού επιπέδου.Σε χώρες με προηγμένη υγειονομική περίθαλψη και τεχνολογία όπως η Γερμανία, η Ταϊλάνδη, η Σιγκαπούρη, η Μαλαισία, το Ισραήλ κλπ, το κόστος της ιατρικής περίθαλψης μπορεί να είναι πολύ χαμηλότερο αυτού που καλούνται να πληρώσουν στη χώρα τους, οπότε και αποτελούν ιδανικούς προορισμούς.Σύμφωνα με τα στοιχεία, ενδεικτικό της τάσης των Ρώσων ασθενών να νοσηλευθούν ή να πραγματοποιήσουν κάποια εγχείρηση εκτός της χώρας τους,είναι ότι σε πολλές χώρες πλέον τα νοσοκομεία διαθέτουν ρωσόφωνο προσωπικό. Σημειώνεται επίσης ότι οι διεθνείς ασθενείς του ιατρικού τουρισμού έχουν ένα μέσο όρο δαπάνης τα 3.000 ως 4.000 δολάρια.Το κόστος της υγειονομικής περίθαλψης σε πολλές χώρες,συμπεριλαμβανομένης της Ρωσίας, είναι υψηλό και σχετικά απρόσιτο για πολλούς ανθρώπους. Ακόμη και όσοι έχουν ασφαλιστική κάλυψη υγείας δεν προστατεύονται από το αυξανόμενο κόστος της υγειονομικής περίθαλψης.

Στόχος μας, η ενδυνάμωση των πελατών μας

Η Tourism Media &Events αποτελεί τον πιο έμπειρο συνεργάτη για επιχειρήσεις και οργανισμούς που επιδιώκουν να εδραιώσουν την παρουσία τους στον κλάδο του Τουρισμού Υγείας.Το Greek HealthTourism Workshopοργανώνεται σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο TourOperators της Ρωσίας(ATOR), την Ομοσπονδία Ασφαλιστικών Εταιρειών και την Ελληνική Πρεσβεία στη Μόσχα,που έχουν αναλάβει την σύναψη και οργάνωση των ραντεβού τουworkshop.

 

ΣύνδεσηΧρήσιμοι σύνδεσμοι

 

Δημοσιεύσεις