Αναζήτηση Κλινικών

Αναζήτηση για:
Πόλη
Επιλογή Τμήματος

Εξωτερικά Ιατρεία

Πόλη
Επιλογή Τμήματος
Ημέρα εφημερίας

Συνδεδεμένοι χρήστες

Έχουμε 17 επισκέπτες συνδεδεμένουςUEHP News OCTOBER 2013


EUPOPEAN ECONOMY
The Second Economic Adjustment Programme for Greece- Fourth Review – April 2014


EUPOPEAN ECONOMY
The Second Economic Adjustment Programme for Greece- Second Review – May 2013


Health Professional Mobility in a Changing Europe
New dynamics, mobile individuals and diverse responsesΟ Κικίλιας «πήρε το όπλο του»

VIRUS.COM.GR
Συντάκτης: Βασιλική Αγγουρίδη
on: 28/08/2019

Δεν πρόλαβε να φθάσει καν στην Επιτροπή Κοινωνικών Υποθέσεων ο προτεινόμενος Διοικητή της 3ης ΥΠΕ. Παύθηκε με απόφαση του Β. Κικίλια καθώς δεν διέθετε το διδακτωρικό δίπλωμα το οποίο είχε δηλώσει στο βιογραφικό του.

Χωρίς τον Γεώργιο Τοπαλίδη, τον προτεινόμενο για τη θέση του Διοικητή της 3ης ΥΠΕ, θα παρουσιαστούν ενώπιον της αρμόδιας κοινοβουλευτικής επιτροπής τα πρόσωπα που έχει επιλέξει ο Υπουργός Υγείας για τις θέσεις των επικεφαλής των ΥΠΕ.

Όπως ανακοινώθηκε πριν από λίγο, «στη διαδικασία ελέγχου των τίτλων σπουδών των προτεινόμενων για τις θέσεις των Διοικητών των Υγειονομικών Περιφερειών διαπιστώθηκε ότι [ο κ. Τοπαλίδης] δεν διαθέτει το διδακτορικό δίπλωμα που δήλωσε στο βιογραφικό που κατέθεσε στο Υπουργείο Υγείας».  Ο έλεγχος των πτυχίων γίνεται άλλωστε στο πλαίσιο της διαδικασίας για την παρουσία τους στην Επιτροπή Κοινωνικών Υποθέσεων.

Όπως διευκρινίζει η Αριστοτέλους, ο κ. Κικίλιας αποσύρει από την πρόταση του τον κ. Τοπαλίδη, λόγω της ψευδούς δήλωση του  τελευταίου, παρότι ο συγκεκριμένος τίτλος σπουδών δεν αποτελεί προαπαιτούμενο της κάλυψης της θέσης.

 

ΣύνδεσηΧρήσιμοι σύνδεσμοι

 

Δημοσιεύσεις