Αναζήτηση Κλινικών

Αναζήτηση για:
Πόλη
Επιλογή Τμήματος

Εξωτερικά Ιατρεία

Πόλη
Επιλογή Τμήματος
Ημέρα εφημερίας

Συνδεδεμένοι χρήστες

Έχουμε 30 επισκέπτες συνδεδεμένουςUEHP News OCTOBER 2013


EUPOPEAN ECONOMY
The Second Economic Adjustment Programme for Greece- Fourth Review – April 2014


EUPOPEAN ECONOMY
The Second Economic Adjustment Programme for Greece- Second Review – May 2013


Health Professional Mobility in a Changing Europe
New dynamics, mobile individuals and diverse responsesΤελετη παραδοσης - παραλαβης

9-7-2019

Παράδοση-παραλαβή στο υπ. Υγείας: Η καθημερινότητα των ασθενών στις προτεραιότητες του Βασίλη Κικίλια

Θα αναδείξουμε τους ήρωες της δημόσιας υγείας τα μικρά και τα καθημερινά προβλήματα δήλωσε ο νέος υπ. Υγείας Βασίλης Κικίλιας κατά την τελετή παράδοσης-παραλαβής.

Στην σύντομη ομιλία του εστίασε στην ανακούφιση της καθημερινότητας του πολίτη ενώ δήλωσε χαρακτηριστικά ότι θα ξεκινήσει από τα μικρά και καθημερινά από τις γάζες και τα υλικά που λείπουν από το ΕΣΥ. Παραλληλα έθεσε ως πρώτη προτεριοτητα την ανθρωποκεντρική πολιτική. Ο τρόπος με το οποίο αντιμετωπίζεται μια μητέρα σε μια εφημερία είναι πρώτη προτεραιότητα και η πρώτη στόχευση.

Από την πλευρά του ο Ανδρέας Ξανθός δήλωσε πως διαχειριστήκαμε μια πολυετή θητεία και αυτό βοήθησε να υπάρχει συστηματική παρακολούθηση των προβλημάτων και να οργανωθεί μια παρέμβαση.

Στην παραδοση δεν παραβρεθηκε ο Αν. Υπουργος κος Πολλακης για προσωπικους λογους.

Εχει διασφαλιστεί η μεγίστη προτεραιότητα που ήταν να έχουν ένα σύστημα όρθιο λειτουργικό και κυρίως προσβάσιμο σε όλους. Προφανώς με πολλά προβλήματα και μεγάλες δυσκολίες που χρειάζεται  η νέα ηγεσία να τις δει τις δυσκολίες.

Είμαστε περήφανοι για ότι καταφέραμε σε περίοδο κρίσης και λιτότητας να διασφαλίσουμε την επιβίωση της δημόσιας περίθαλψης.

Παρά τα  όσα μπορεί κάνεις να πει ως λάθη και προβλήματα το μείζον είναι αυτό. Ότι ο πολίτης εχει ένα δημόσιο σύστημα με πρόσβαση

alt     alt

 

ΣύνδεσηΧρήσιμοι σύνδεσμοι

 

Δημοσιεύσεις