Αναζήτηση Κλινικών

Αναζήτηση για:
Πόλη
Επιλογή Τμήματος

Εξωτερικά Ιατρεία

Πόλη
Επιλογή Τμήματος
Ημέρα εφημερίας

Συνδεδεμένοι χρήστες

Έχουμε 28 επισκέπτες συνδεδεμένουςUEHP News OCTOBER 2013


EUPOPEAN ECONOMY
The Second Economic Adjustment Programme for Greece- Fourth Review – April 2014


EUPOPEAN ECONOMY
The Second Economic Adjustment Programme for Greece- Second Review – May 2013


Health Professional Mobility in a Changing Europe
New dynamics, mobile individuals and diverse responsesΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2019

alt

Αγαπητέ συναδελφε

Στις επερχόμενες Ευρωπαϊκές Εκλογές της 26ης Μαΐου δεν ψηφίζουμε την Κυβέρνηση που θα μας κυβερνήσει την επόμενη τετραετία αλλά τους εκπροσώπους μας στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο για την επόμενη πενταετία όπου θα κληθούν να ψηφίσουν μια σειρά νομοθετημάτων καθοριστικών για το μέλλον της Ευρώπης αλλά και της χώρας μας αφού σε ποσοστό 80% οι νόμοι αυτοί θα ενσωματωθούν στο Εθνικό Δίκαιο.

Ψηφίζουμε για το μέλλον των παιδιών μας, για τους 500.00 νέους ψηφοφόρους που θα ψηφίσουν πρώτη φορά και περιμένουν από εμάς μια αξιόπιστη, τεκμηριωμένη και με όραμα πρόταση για το αύριο της πατρίδας μέσα σε μια ισχυρή Ευρώπη. Δεν έχουμε το δικαίωμα να τους απογοητεύσουμε.

Ο προβληματισμός των συμπολιτών μας έγκεινται στην έλλειψη πολιτικού δυναμικού  αλλά και πολιτικών, με συνέπεια να οδηγούνται σε αυξημένα ποσοστά αποχής.

Όμως η εποχή μας δεν ενδείκνυται για καναπέδες. Πρέπει να πάρουμε την τύχη της πατρίδας μας, την τύχη της Ευρώπης στα χέρια μας.

Δεν ψηφίζουμε στις 26 Μαΐου σε μια δημοσκόπηση Βουλευτικών Εκλογών. Ψηφίζουμε τους άξιους για το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο. Και άξιοι υπάρχουν. Αρκεί να είναι άνθρωποι της εργασίας, του επιχειρειν, της καθημερινής οικονομικής δραστηριότητας.

Έχει τεράστια σημασία σε ποιους αναθέτουμε τον ρόλο να μας εκπροσωπήσουν στην Ευρώπη.

Η Ευρωπαϊκή Ένωση χαράσσει πολιτική και θα χαράξει στο μέλλον λειτουργώντας με πιο αποφασιστικό ρόλο.

Και πολιτική χαράζουν όσοι γνωρίζουν και έχουν εμπλακεί με την πολιτική και ιδιαίτερα με τους Ευρωπαϊκούς Θεσμούς.

Οι προβεβλημένοι των ΜΜΕ αδυνατούν να υποστηρίξουν, να διαπραγματευτούν, να χαράξουν συμμαχίες και κοινές πολιτικές, να κρίνουν το συμφέρον της χώρας και να δουν με πολιτικό μάτι το μέλλον της Ευρώπης και μαζί το μέλλον της Ελλαδος μας.

Ο ρόλος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου δεν είναι διακοσμητικός. Είναι ουσιαστικός. Αποφασίζει Ευρωπαϊκούς Κανονισμούς, υποχρεωτικούς για όλα τα μέλη της, λαμβάνει αποφάσεις στα πλαίσια των Κοινοβουλευτικών Επιτροπών.

Για μένα απετέλεσε πρόκληση η τιμητική πρόσκληση του Σάββα Τσιτουρίδη να ενταχθώ στο Ευρωψηφοδελτιο των Ελλήνων Ριζοσπαστών.

Ύστερα από 40 χρόνια ενασχόλησης με τα κοινά, ύστερα από 12 χρόνια συμμετοχής μου σε Ευρωπαϊκά όργανα για την Υγεια και 4 χρόνια από την υπεύθυνη θέση του μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης Ιδιωτικών Νοσοκομείων UEHP, πιστεύω ότι μπορώ να προσφέρω στον κλάδο της υγείας, στην οικοδόμηση μιας ποιοτικής, αξιοπρεπούς, αποδοτικής πολιτικής στα πλαίσια της ενιαίας αγοράς για τους Ευρωπαίους ασθενείς αλλά και για τους Ελληνες συμπολίτες μας, χαράσσοντας μια ενιαία Ευρωπαϊκή πολιτική για την Υγεια.

Για να συμμετέχεις αποδοτικά στα Ευρωπαϊκά όργανα θα πρέπει να γνωρίζεις τον τρόπο διαμόρφωσης και λήψης αποφάσεων, τον τρόπο λειτουργίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης, τον τρόπο σκέψης αλλά και τις ισορροπίες μεταξύ των Ευρωπαίων εταίρων μας. Και αυτό τον τρόπο τον ενστερνίστηκα τα τελευταία 12 χρόνια τακτικής παρουσίας μου στις Βρυξέλλες, διαπραγραγματευομενος το Εθνικό συμφέρον, συν-διαμορφώνοντας τα πλαίσια μιας ενιαίας πολιτικής με τους Ευρωπαίους συναδέλφους μου.

Φαρμακοποιός στο κέντρο της Θεσσαλονίκης από το 1984, εμπορική δραστηριότητα από το 1986 και από το 1997 στην ιδιωτική νοσηλευτική περίθαλψη μου έχουν δώσει τις γνώσεις, τα εφόδια, για να αγωνιστώ για μια αλλαγή σελίδας στην Ευρωπαϊκή πολιτική.

Οι Ελληνες Ριζοσπάστες πιστεύοντας στην Ευρωπαϊκή ιδέα, στην ενιαία Ευρωπαϊκή πολιτική, είναι η επιλογή που αναζητείτε.

Ψηφίστε Ελληνες Ριζοσπάστες για την Ευρώπη.

Τον Οκτώβριο θα δώσουμε ραντεβού για αλλαγή στην διακυβέρνηση της χώρας μας.

Ναι στον κατάλληλο άνθρωπο για την προάσπιση των προβλημάτων της Ευρωπαϊκής υγείας.

Ναι στον άνθρωπο ο οποίος έχει συνειδητοποιήσει την αλλαγή στην παροχή της νοσοκομειακής περίθαλψης την επόμενη πενταετία στα πλαίσια της τεχνολογικής επανάστασης, της εποχής της ρομποτικής, της νανοτεχνολογιας, της τεχνητής νοημοσύνης.

«Ελληνες Ριζοσπάστες» στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο για ενεργό συμμετοχή στις επερχόμενες εξελίξεις στην λειτουργία της.

Πάντα στην πρώτη γραμμή

Συναδελφικα

ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΣΑΡΑΦΙΑΝΟΣ

alt

alt

 

ΣύνδεσηΧρήσιμοι σύνδεσμοι

 

Δημοσιεύσεις