Αναζήτηση Κλινικών

Αναζήτηση για:
Πόλη
Επιλογή Τμήματος

Εξωτερικά Ιατρεία

Πόλη
Επιλογή Τμήματος
Ημέρα εφημερίας

Συνδεδεμένοι χρήστες

Έχουμε 33 επισκέπτες συνδεδεμένουςUEHP News OCTOBER 2013


EUPOPEAN ECONOMY
The Second Economic Adjustment Programme for Greece- Fourth Review – April 2014


EUPOPEAN ECONOMY
The Second Economic Adjustment Programme for Greece- Second Review – May 2013


Health Professional Mobility in a Changing Europe
New dynamics, mobile individuals and diverse responsesΣυνεντευξη στην ανταποκριτρια του Γαλλικου Πρακτοριου Ειδησεων

Συνεντευξη στην ανταποκριτρια του Γαλλικου Πρακτοριου Ειδησεων στην Αθηνα εδωσε σημερα 5 Μαρτιου 2019 ο Προεδρος της ΠΕΙΚ. Στην συνεντευξη αναφερθηκε η κατασταση του συστηματος υγειας στην Ελλαδα σημερα, μετα την εξοδο απο τα μνημονια, στην συμβολη του Ιδιωτικου τομεα στην παροχη υπηρεσιων υγειας, στον τροπο κοστολογησης, στα κοστη νοσηλειας και στα ποσοστα καλυψης απο τον ΕΟΠΥΥ, τις ιδιωτικες ασφαλιστικες εταιριες αλλα και την ιδιωτικη πληρωμη που ειναι απο τις μεγαλυτερες σ...την Ευρωπη. Εγινε ακομη αναφορα στα κοστη των ιδιωτικων ασφαλιστικων προγραμματων, στην αναγκη προμηθειας προηγμενου ιατρικου εξοπλισμου,στα κοστη αγορας του, στον τροπο αποσβεσης τους και στις επενδυσεις των ξενων funds αφελληνισμο της ιδιωτικης υγειας.
Τελος εγινε αναφορα στις δυνατοτητες της χωρας μας ως τοπου προορισμου για τον ιατρικο τουρισμο, τον τροπο αναπτυξης και τι πρεπει να αλλαξει ωστε οι προσπαθειες να επιτυχουν.
Τελος εγινε συγκριση του Γαλλικου και του Ελληνικου συστημστος υγειας και των διαφορων που υπαρχουν μεταξυ των δυο συστηματων υγειας.


 

ΣύνδεσηΧρήσιμοι σύνδεσμοι

 

Δημοσιεύσεις