Αναζήτηση Κλινικών

Αναζήτηση για:
Πόλη
Επιλογή Τμήματος

Εξωτερικά Ιατρεία

Πόλη
Επιλογή Τμήματος
Ημέρα εφημερίας

Συνδεδεμένοι χρήστες

Έχουμε 29 επισκέπτες συνδεδεμένουςUEHP News OCTOBER 2013


EUPOPEAN ECONOMY
The Second Economic Adjustment Programme for Greece- Fourth Review – April 2014


EUPOPEAN ECONOMY
The Second Economic Adjustment Programme for Greece- Second Review – May 2013


Health Professional Mobility in a Changing Europe
New dynamics, mobile individuals and diverse responsesΝέα Δελτία Τιμών αναρτήθηκαν στο site του υπουργείου Υγείας

Σε διορθώσεις προέβη το υπουργείο Υγείας σχετικά με τις τιμές των φαρμάκων, όπως αυτές είχαν διαμορφωθεί στην ανατιμολόγηση του Μαΐου.

Στην ιστοσελίδα του υπουργείου αναρτήθηκε το τροποποιημένο Δελτίο Τιμών Φαρμάκων Μαΐου, το οποίο προέκυψε μετά τις ενστάσεις των φαρμακευτικών εταιρειών, κυρίως για τις πολύ χαμηλές τιμές αλλά και για λάθη σε υπολογισμούς. Κάποιες από τις μειώσεις τιμών φαίνεται πως "ρίχνουν" τις τιμές ακόμα και κάτω από το μέσο όρο των 3 φτηνότερων τιμών στην Ευρώπη, καθιστώντας συχνά ασύμφορη την παραγωγή τους.

Το εν λόγω τροποποιημένο Δελτίο Τιμών ισχύει ήδη για τις εταιρείες-κατόχους αδειών κυκλοφορίας, τα νοσοκομεία, τις ιδιωτικές κλινικές αλλά και για τις φαρμακαποθήκες και τους συνεταιρισμούς (εφόσον αναρτήθηκε στις 18/7/2018), ενώ τα φαρμακεία έχουν χρονικό περιθώριο έως τις 26/7/2018, προκειμένου να δώσουν το απόθεμά τους με τις προηγούμενες τιμές.

Δείτε εδώ την απόφαση και τη λίστα με τις νέες τιμές.

Επίσης, το υπουργείο Υγείας ανήρτησε και Δελτίο με τις οικειοθελείς μειώσεις τιμών από τις φαρμακευτικές επιχειρήσεις, το οποίο περιλαμβάνει 1 μόνο φάρμακο: το Sevelamer/Sandoz των 800mg/tab της Sandoz Pharmaceuticals.
Η χονδρική του τιμή διαμορφώνεται στα 55,95 ευρώ, η τιμή παραγωγού στα 53,34 ευρώ και η λιανική του τιμή στα 71,17 ευρώ, τιμές που θα ισχύσουν για ολόκληρη την αλυσίδα φαρμάκου από τις 26/7/2018.


 

ΣύνδεσηΧρήσιμοι σύνδεσμοι

 

Δημοσιεύσεις