Αναζήτηση Κλινικών

Αναζήτηση για:
Πόλη
Επιλογή Τμήματος

Εξωτερικά Ιατρεία

Πόλη
Επιλογή Τμήματος
Ημέρα εφημερίας

Συνδεδεμένοι χρήστες

Έχουμε 18 επισκέπτες συνδεδεμένουςUEHP News OCTOBER 2013


EUPOPEAN ECONOMY
The Second Economic Adjustment Programme for Greece- Fourth Review – April 2014


EUPOPEAN ECONOMY
The Second Economic Adjustment Programme for Greece- Second Review – May 2013


Health Professional Mobility in a Changing Europe
New dynamics, mobile individuals and diverse responsesEU Regulation 2016/161

26/6/2018
Νεος Ευρωπαικος Κανονισμος τιθεται σε εφαρμογη απο 9/2/2019. Πιο συγκεκριμενα αφορα τον Κανονισμό της Ευρωπαϊκής Ένωσης 2016/161 σχετικά με τους λεπτομερείς κανόνες για τα χαρακτηριστικά ασφαλείας που εμφανίζονται στη συσκευασία των φαρμακευτικών προϊόντων για ανθρώπινη χρήση.

Οι νεοι κανονες ασφαλειας που τιθενται για τις συσκευασιες των φαρμακων με την εκτυπωση δισδιαστατου γραμμικου κωδικου και μοναδικου κωδικου ασφαλειας συνεπαγεται για τις Κλινικες

- μη συμβατά λογισμικά,
- έλλειψη εκπαιδευμένου εργατικού δυναμικού ·
- έλλειψη χρηματοδοτικών πόρων.

Τεθηκε ζητημα από τη Γαλλική Ομοσπονδία Ιδιωτικών Νοσοκομείων (FHP), τα μέλη της οποίας ανησυχούν ιδιαίτερα για την εφαρμογή του παρόντος Κανονισμού, η οποία προγραμματίζεται στις 9/2/2019, λόγω πολλών λόγων.

Έτσι λοιπόν το ερώτημα είναι: είναι οι Ελληνικές Κλινικές ετοιμες να προσαρμοστουν στον νεο Κανονισμο ή υπαρχει παντελης αγνοια;

Η ΠΕΙΚ μαζι με τους Γαλλους συναδελφους της FHP αλλα και της UEHP θα συνταξει εγγραφο που θα σταλει στην Ευρωπαικη Επιτροπη εκφραζοντας τις ανησυχιες τους, τους προβληματισμους τους αλλα και την οικονομικη αδυναμια προσαρμογης στις απαιτησεις.


 

ΣύνδεσηΧρήσιμοι σύνδεσμοι

 

Δημοσιεύσεις