Αναζήτηση Κλινικών

Αναζήτηση για:
Πόλη
Επιλογή Τμήματος

Εξωτερικά Ιατρεία

Πόλη
Επιλογή Τμήματος
Ημέρα εφημερίας

Συνδεδεμένοι χρήστες

Έχουμε 38 επισκέπτες συνδεδεμένουςUEHP News OCTOBER 2013


EUPOPEAN ECONOMY
The Second Economic Adjustment Programme for Greece- Fourth Review – April 2014


EUPOPEAN ECONOMY
The Second Economic Adjustment Programme for Greece- Second Review – May 2013


Health Professional Mobility in a Changing Europe
New dynamics, mobile individuals and diverse responsesΙδιωτική Ασφάλιση: 4+1 βήματα προς το μέλλον

alt

naftemporiki.gr προς Ιδιωτική Ασφάλιση: 4+1 βήματα προς το μέλλον 

2o ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ εφημεριδας ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

7 Μαρτίου στις 12:45 μ.μ. ·

Συζήτηση πάνελ με θέμα ανάπτυξη ΣΔΙΤ στον τομέα της Υγείας – υπεραξίες για την κοινωνία, την Πολιτεία και την ασφαλιστική αγορά

Συμμετέχουν οι: Παναγιώτης Δημητ...ρίου, Διευθύνων Σύμβουλος, Generali Greece, Παναγιώτης Γεωργακόπουλος, Αντιπρόεδρος, Εθνικός Οργανισμός Παροχής Υπηρεσιών Υγείας (ΕΟΠΥΥ), Γιάννης Καντώρος, Διευθύνων Σύμβουλος, Όμιλος Interamerican, Φιλίππα Μιχάλη, Διευθύνουσα Σύμβουλος, Allianz Greece, Ερρίκος Μοάτσος, Διευθύνων Σύμβουλος, AXA Ασφαλιστική / ΑΧΑ Insurance, Μιλτιάδης Νεκτάριος, Καθηγητής Ασφαλιστικής Επιστήμης, Πανεπιστήμιο Πειραιώς, Γρηγόρης Σαραφιανός, CEO, SARAFIANOS Private Clinic, Πρόεδρος, Πανελλήνια Ένωση Ιδιωτικών Κλινικών (Πανελλήνια Ένωση Ιδιωτικών Κλινικών (Π.Ε.Ι.Κ.))
Συντονισμός: Πλάτων Τσούλος, Διευθυντής Σύνταξης, Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ naftemporiki.gr
alt

Ανάπτυξη του ΑΕΠ 4% έως το 2030 με επενδύσεις σε ΣΔΙΤ Υγείας

Οι συνέργειες

Για το θέμα της συνεννόησης μεταξύ ιδιωτικού και δημόσιου τομέα μίλησε ο δρ. Παναγιώτης Γεωργακόπουλος, αντιπρόεδρος στον Εθνικό Οργανισμό Παροχής Υπηρεσιών Υγείας (ΕΟΠΥΥ), που είπε χαρακτηριστικά όη «ο ΕΟΠΥΥ είναι ανοικτός σε κάθε πρόταση, αλλά είναι θέμα πολιτικής βούλησης το αν θα υιοθετηθεί και θα υλοποιηθεί ένα σχέδιο.
Δεν υπάρχει τέτοιο σχέδιο». Ο κ.Γεωργακόπουλος έκανε και κριτική στις ασφαλιστικές σημειώνοντας ότι τα παληα τα παλιά πακέτα των ασφαλιστικών δεν έχουν την προσδοκώμενη επιτυχία. Τόνισε επίσης ότι ο ΕΟΠΥΥ δεν έχει το στοιχεία της κερδοφορίας όπως οι ασφαλιστικές εταιρείες κτ αναρωτήθηκε αν ένας εργαζόμενος έχει κοινωνική ασφάλιση και θέλει να κάνει κι ένα ιδιωτικό συμβόλαιο τι έχει να του προσφέρει αυτό.

Απάντηση εν πολλοίς έδωσε ο Γρηγόρης Σαραφιανός, CEO, SARAFIANOS Private Clinic, πρόεδρος στην Πανελλήνια Ένωση Ιδιωτικών Κλινικών (ΠΕΙΚ). «Τα νοσοκομεία σήμερα δεν μπορούν να ανταποκριθούν διότι δεν υπάρχουν τα δημόσια οικονομικά να τα υποστηρίξουν. Οι ουρές και η αναμονή έξι ώρες στα έκτακτα, τα ράντζα, και άλλες αδυναμίες επιβεβαιώνουν τη χαμηλή ποιότητα υπηρεσιών» είπε ο κ. Σαραφιανός αναφερόμενος και στις περικοπές της τάξης του 45% 50% στο πλαίσιο του claw back.
«Πρέπει να δούμε εδώ η σημαίνει η συνεργασία... Χρειάζεται αμεσότητα στην υπηρεσία, ποιότητα...», είπε μεταξύ άλλων.

 

ΣύνδεσηΧρήσιμοι σύνδεσμοι

 

Δημοσιεύσεις